Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Stafsinge IF P2013

Följ

P2013

Följ oss för uppdateringar
Följ
Pojkar Div. 10 (10 år) Mellersta 1

Match

Stafsinge IF Röd

Stafsinge ip 4
17 juni 2023
10:00

LGM Blå

Referat

Referat: Stafsinge IF Röd - LGM Blå

Säsongens sista match innan sommaruppehållet på ett varmt och soligt Stafsinge IP. Vi startar med lite genomgång i omklädningsrummet och går igenom våra positioner och våra tankar inför matchen. Kul att se att laget är engagerade och vill bidra med tankar. Dessutom en påminnelse om vad vi tränat på under veckan och hur vi tar med oss det i spelet.
Antonio var lagkapten för dagen. Efter det taktiska snacket går vi ut och känner på planen och drar igång med uppvärmning.
När matchen startar kör vi igång helt enligt plan med ett bättre lagspel än vad vi sett tidigare med massa bra passningar och där alla kämpar tillsammans i såväl anfallsspel som försvarsspel. Anfallsspelet ger resultat tidigt och målmässigt rullar det på. I slutet av den första perioden få motståndarna chansen att reducera på en lite olycklig straffspark, men som går över målet.
I början på andra perioden får motståndarna ta in en extra spelare, men vi fortsätter och kör på. Lukas står i målet i de två första perioderna har stundtals väldigt lite att göra och byter med Antonio som får stå i mål under sista perioden.
Under den sista perioden tappar vi lite av lagspelet under den sista halvan då det förmodligen är fler som vill försöka göra mål. Det blev många mål och det var många olika målskyttar idag men det bästa var att vi gjorde fina framspelningar till varandra vilket skapade många målchanser som vi tog tillvara på.
Lujain fick det gröna kortet.
En bra genomförd match där vi spelar som ett lag - bättre än vad vi spelat i tidigare matcher!
Jag tror alla killar var supernöjda när de åkte hem idag.
Bra jobbat!
/Ledarna